loading...

LIJEK PROTIV ČIRA, GASTRITISA, UPALE DEBELOG CRIJEVA...

PODJELITE OVAJ TEKST PUTEM FACEBOOKA

sok od kupusa

Ukoliko imate problem sa gastritisom, čirom, debelim crijevom,  želučanom kiselinom i lošom probavom te sporim metbolizom predlažemo vam ovaj narodni lijek. Recept je veoma jednostavan i provjereno efikasan. Članovi našeg portala lično vam mogu potvrditi da ovaj narodni recept izvrsno funcioniše.

Za lijek vam je potreban svjež kupus i sokovnik.  Svako jutro trebate iscjediti svjež sok od kupusa u količini 1-1,5 dcl.

Popijte to na prazan želudac i nemojte ništa drugo jesti i piti naredna dva sata.

Ovo ponavljajte 40 dana. Nakon što završite terapiju provjerite rezultate i efekte. Terapiju po potrebi možete nastaviti koliko god je potrebno. Ukoliko nemate sokovnik možete kupus naribati ili samljeti, malo posoliti i ostaviti da odstoji. Nakon toga procjedite masu dobro kroz dvostruku gazu kako biste izvukli sok.

Pratite naše tekstove na Facebooku!

Osim sjajnog efekta na upale u probavnim organima, gastritis, čir i druga stanja sa crijevima sok od kupusa može vam donijet i dodatne zdravstvene korisit.

Ako budete redovno pili sok od kupusa tokom 40 dana mogli bi imati pozitivan  uticaj na poboljšanje krvne slike, smanjenje štetnog LDL holesterola, smanjenje krvnog pritiska, sjajniju i čišću kožu i smanjenje tjelesne težine za nekoliko kilograma ukoliko ste pretili.


Kupus je povrće visoke biološke i niske kalorijske vrijednosti (24 kcal na 100 g), a prosječno sadrži: 92,52% vode; 1,21% proteina; 0,18% masti i 2,3% dijetetskih vlakana.

Najviše su zastupljeni: vitamin C (42 mg na 100 g) i beta-karoten (provitamin vitamina A), a zatim slijede minerali: kalij, željezo, magnezij, sumpor i bakar. Male količine natrija te povoljan odnos kalcija i fosfora osiguravaju maksimalno iskorištavanje kalcija u organizmu.

Zdravlje BEZ doktora


 

PODJELITE OVAJ TEKST PUTEM FACEBOOKA

Komentari  

 
0 #10 Gojko 15-10-2015 20:49
Ljudi i meni prija svez kupus, za razliku od svih ostalih nacina konzumiranja. Imam cir na dvanaestopalacn om crevu, skoro 40 godina. Probao sam i navedeni recept, bez narocitog efekta. Cini mi se da se, uvek, okrecemo svemu, samo ne sustini. Stari recepti, poznati kao narodna medicina su primenjivani vekovima, sa manje ili vise uspeha. Medjutim, te biljke, njihov hemijski sastav, kao i sastav zemlje, vise nisu takvi kao sto su nekad bili. Ne moze se zdrava hrana proizvoditi u neposrednoj okolini autoputeva, hemijskih postrojenja i drugih zagadjivaca okoline. Zdrava hrana se vise ne proizvodi ni u mnogim selima, jer je to nemoguce, iz raznih razloga. Marketing, veliki profit i zdrava hrana ne idu zajedno.
 
 
0 #9 NoHelp 01-10-2015 19:31
Imam dijagnozu gastritis, cir, i probleme sa crevima. Probao sam sok od svezeg kupusa, seme lana u vodi oko mesec i po, ali uopste nije pomoglo.
 
 
+1 #8 edo 01-10-2015 00:50
slobodno pijte sok od svjezeg kupusa svi vi koji ste pisali o svojim problemima....d ovoljno je decilitar da se popije ..polako , desetak minuta ga pijte u malim gutljajima, dok ne popijete....nem ojte jesti nista .....moze se popiti nekoliko gutljaja mlake vode nakon soka, kome smeta okus u ustima od soka kupusa....rijes it ce vas puno tegoba , probave, cira i sl.
 
 
+2 #7 Beba 09-07-2015 18:00
Ovo je instinit jag Sam GA pila 40 dana prije toga SU me doktori Htjeli operisati Cir na zeludcu rekla Sam im da probam.
Poslije 40 dana Sam isla ponovo na kontrolu bio je samo oziljak.
 
 
-1 #6 Lili 15-12-2014 21:18
Citira pimi:
ja imam problemi sa debelo crevi imam stenozis anus na izlazak debelo creva ne mogu i i na blato ve 7 godina formirao je kao beton na izlazak gde su mi i i i mi i i su slabi molimo pomozite
Ja imam problem sa stolicom i koristim seme lana namoceno u vodu uvece a ujutru popijem vodu i pojedemlan .Tako mesim kruh sasemenkama samlevenog lana i nemam probleme vise .Probajte.
 
 
+1 #5 ZdravljeBEZdoktora 16-11-2014 20:23
Nina

Probajte malo neće vam naškoditi vjerujte a možda se iznenadite ako Vam pomogne. U svakom slučaju uvijek Vam je lako odustati ako Vam baš bude škodilo.
 
 
+2 #4 nina 16-11-2014 20:21
imam gastritis,herni ju,i zeludacnu kiselinu,lekar mi je savetovao da ne jedem nikako kupus ;( a ovo kod vas nije mi jasno,,da mi ne skodi jos vise problema.pozd..
 
 
0 #3 pimi 15-11-2014 22:45
ja imam problemi sa debelo crevi imam stenozis anus na izlazak debelo creva ne mogu ići na blato već 7 godina formirao je kao beton na izlazak gde su mišići i miśići su slabi molimo pomozite
 
 
+1 #2 Jelena Simic Profiro 10-11-2014 00:44
Meni je isti problem godinama,,, i primetila sam da mi svez kupus prija, dok ga jedem,,, i to radim godinama.
 
 
+1 #1 mario 26-08-2014 16:13
svida mi se
 

You have no rights to post comments

loading...