LIJEK ZA TOPLJENJE KAMENA U BUBREGU I ŽUČI (RECEPT I UPUTSTVO)

PODJELITE OVAJ TEKST PUTEM FACEBOOKA

slika bubregJedan od čestih problema u našim krajevima predstavljaju pjesak ili kamen u bubrezima ili žuči. Problem je najčešće uzrokovan vodom i ishranom. Kako bi pokušali izbjeći teške i invenzivne metode konvencionalne medicine donosimo vam oprobani narodni recept za topljenje i izbacivanje kamenčića iz organizma.

 
Sastojci:
 
- 250 g  šećera u prahu,
- 0.25 l maslinovog extra djevičanskog (eko) ulja, 
- 250 g limuna sa korom
- 250 g peršunovog korjena (samljevenog) i
- 250 g meda
(ili jednake količine svih sastojaka)
 
 
Uputstvo:
 

Pratite naše tekstove na Facebooku!

Limun dobro operete i ukoliko je prskan očistite od hemikalija. To možete uraditi mješavinom za čišćenje voća od hemiklaija. Recept za smjesu i proceduru možete naći na našem linku ovdje. Nakon što limun očistite, isjecite ga na komadiće i sameljite u blenderu ili nekoj drugoj mašini što sitnije. Korijen peršuna ogulite isjecite na komadiće i sameljite ga kao i limun. Sve pomješajte i dodajte med, maslinovo ulje i šećer u prahu. Sastojke mješajte tako dugo dok se masa potpuno ne izjednači.
Za probleme sa kmenčićima u bubregu i žuči potrebno je uzimati jednu supenu kašiku smjese ujutro na tašte i navečer pred spavanje. Smjesu je potrebno držati u frižideru svo vrijeme u staklenoj boci jer je kvarljiva. Za riješavanje većine problema sa pjeskom ili kamenčićima u bubrezima i žuči potrebno je da popijete dvije navedene mjere. (Nakon što potrošite prvu napravite još jednu smjesu  jer je kvraljiva te se pravi po mjeri od 250 g. po sastojku). Smjesa je osmišljena i isprobana u svrhu otapanja kamnčića i vrlo je djelotvorna.
Njen sastav je vrlo prijatnog ukusa i jako je zdrav i za druge namjene te ga i drugi ukućani mogu koristiti uporedo sa osobom koja boluje od kamena u organizmu. Važno je napomenuti da se za vrijeme korištenja terapije trebaju piti što veće količine tekućina , najbolje vode.
Podjelite ovaj recept sa svojim prijateljima na Facebooku kako bi što više ljudi saznalo za ovaj lijek.
 
ZdravljeBEZdoktora
 
 

 

PODJELITE OVAJ TEKST PUTEM FACEBOOKA

Komentari  

 
+1 #45 Ljubica 21-02-2015 07:39
ja sam imala problem sa ćestim mokrenjem, u mom mjehuru ostajalo je po 3 dcl mokraće, kamen u bubregu 6 mm, svako jutro na tašte sam uzela žlićicu sode i čašu vode, to sam ponovila i naveće pola sata prije većere, tako mjesec dana, pa mjesec dana pauze i opet mjesec sode, riješila sam problem sa mjehurom i sada mokraću mogu zadržati, a ultrazvuk je pokazao da nema više kamena u bubregu.
Citiraj
 
 
+3 #44 Rajka 07-02-2015 15:29
za sve vas koji mucite muku sa kamenom u bubrego imam resenje ;CAJ OD ZOBI; moj suprug je imo cesto napade probali smo ovaj caj i resio se svih muka i tegoba.pre dva dana je uradio pretrage sve u idealnom i cistom stanju.recept;5 kasika zobi kuvati u 1litar vode kada uvre treba da ostane oko osamsto ml pola piti ujutru pola uvece.7dana se pije 7 pauza i tako tri ture.posle toga moze preventivno ,nemoze da skodi.ndx6g
Citiraj
 
 
+1 #43 Isidora 09-01-2015 12:36
Citira Dejan:
Nemojte nikako probati da "otapate" kamen u zucnoj kesi!!! NIKADA I NI POD KOJIM USLOVIMA. Objasnicu zasto (probacu sto vise da uprostim da bi bilo shvatljivo): Zuc iz zucne kese se izliva u jedan kanal koji idedvanaestopalacng creva gde pre nego sto udje u to crevo se spaja s kanalom iz pankreasa (gusterace) koj luzi enzime za razlaganje proteina i tako zajedno ulaze u dvanaestopalacno crevo, gde se "sokovi" (enzimi) izluciju za potrebe varenja i razlaganja masti (zuc) i belancevina (pankreasni sok). Ako pijete narodne lekove za usitnjenje ili otapanje kamena u zucnoj kesi moze docistvaranja manjih kamencica koji krenu putem tog kanala i bas na ulazu u dvanaestopalacno crevo zatvore kanal i time onemoguce ulaz sokova u crevo. Gusteraca ili ti pankreas i dalje luci enzime za potrebe varenja belancevina ali nemaju gde da izadju u crevo te nastaje nagomilavanje tih enzim, a kao sto znate nas organizam je upravo ceo sastavljen od proteina i onda dolazitakozvanog "samovarenja" pankreasa, postaje hitan slucaj, veoma ozbiljna bolest, da ne kazem situacija, jer akomse ne preduzmu hitne mere moze dovesti idaljnjeg samovarenja i drugih unutrasnjih organa. Nadam se da sam uspeo objasniti. Nemojte nikako probati da "otapate" kamen u zucnoj kesi!!! NIKADA I NI POD KOJIM USLOVIMA. Objasnicu zasto (probacu sto vise da uprostim da bi bilo shvatljivo): Zuc iz zucne kese se izliva u jedan kanal koji idedvanaestopalacng creva gde pre nego sto udje u to crevo se spaja s kanalom iz pankreasa (gusterace) koj luzi enzime za razlaganje proteina i tako zajedno ulaze u dvanaestopalacno crevo, gde se "sokovi" (enzimi) izluciju za potrebe varenja i razlaganja masti (zuc) i belancevina (pankreasni sok). Ako pijete narodne lekove za usitnjenje ili otapanje kamena u zucnoj kesi moze docistvaranja manjih kamencica koji krenu putem tog kanala i bas na ulazu u dvanaestopalacno crevo zatvore kanal i time onemoguce ulaz sokova u crevo. Gusteraca ili ti pankreas i dalje luci enzime za potrebe varenja belancevina ali nemaju gde da izadju u crevo te nastaje nagomilavanje tih enzim, a kao sto znate nas organizam je upravo ceo sastavljen od proteina i onda dolazitakozvanog "samovarenja" pankreasa, postaje hitan slucaj, veoma ozbiljna bolest, da ne kazem situacija, jer akomse ne preduzmu hitne mere moze dovesti idaljnjeg samovarenja i drugih unutrasnjih organa. Nadam se da sam uspeo objasniti.
ista glupost!!!!! Ne irite la ne dezinformacije i ne pla ite bez osnova i injenica ljude po netu!!!!! Ako volite lje ni ki no to primjenite na sebi!!!!!!
Citiraj
 
 
+1 #42 Isidora 09-01-2015 08:46
Citira vojo:
nemam poverenja u ove preparate .Jedino u sta sam siguran da pomaze za kamen u bubregu iliti mokracnim kanalima su tablete ROVITANEX.One su proverene isada su svi bili prezadovoljni posne njihove upotrebe.Ima ih u svim apotekama.
Ovaj ljek ima dva kancerogena emulgatora E215 i E217, a uzima se dosta puta u toku dana, zato ne mogu shvatit kako neko mo e predlo it ovkav ljek!!!!
Citira vojo:
nemam poverenja u ove preparate .Jedino u sta sam siguran da pomaze za kamen u bubregu iliti mokracnim kanalima su tablete ROVITANEX.One su proverene isada su svi bili prezadovoljni posne njihove upotrebe.Ima ih u svim apotekama.
Ovaj ljek ima dva kancerogena emulgatora E215 i E217, a uzima se dosta puta u toku dana, zato ne mogu shvatit kako neko mo e predlo it ovkav ljek!!!!
Citiraj
 
 
+8 #41 Aleksandar 26-08-2014 15:29
Pozdrav svima ...
Pravo rešenje za vas se krije u dvema biljkama a to su PETROVAC i KOPRIVA. Ovaj jednostavni a vrlo ... vrlo mocni recept je mnoge spasio od operacije,a sastoji se u sledecem: Po 7 kašičica petrovca i koprive(osušeno bilje) preliti sa 2l vrele vode i ostaviti pola sata da odstoji. Procediti i popiti 2l u toku dana a poželjno je piti što više vode. Koristiti desetak dana svaki dan po 2l čaja i kamen će nestati. PROVERENO ...
Citiraj
 
 
+2 #40 ALEX970 21-08-2014 17:16
Molila bih Slavicu da pojasni malo bolje pripremu soka od lubenice i limuna za otapanje kamena u bubregu...moja ćerka koja ima 25 godina ima kamen veličine 18mm. koji se spustio u ureter i pravi zastoj. Očajni smo jer bi smo da pokušamo da izbegnemo intervenciju po svaku cenu...hvala...
Citiraj
 
 
-1 #39 Mali Radojica 19-08-2014 12:29
Citira Vlada:
Mom aletu je svojevremeno lekar specijalista preporu io narodni lek za kamen u bubregu koji mu je i pomogao vi e od zvani ne medicine. U vodu za aj ubaci se 2-3 zrna tamjana i kuva se nekoliko minuta. aj mo e da bude bilo koji, a tamjan treba da bude starinski, uti, prirodni tamjan od borove smole. Nekoliko nedelja se pije ovakav aj i najzad se kamen rastvori i izmokri. ALi pre svega morate smanjiti unos soli na manje od 3g dnevno (ve 1 par e hleba debljine 1cm sadr i 1g soli!) i proverite kakvu vodu pijete, ako je u njoj previ e te kih minerala, eto izvora kamena. Pre ite na oligomineralne vode, sa manje od 1g suvog ostatka.
Tamjan sigurno poma e. Ukoliko ne volite aj, uzmite list bokvice i umotajte tamjan u to i odmah progutajte na prazan eludac. NIKAKO NEDOZOVLITE DA TAMJAN DO E U DODIR SA ZUBIMA JER IH MO E O TETITI. Odmah se proguta.
Citiraj
 
 
+3 #38 Natasa 05-05-2014 22:42
Slavice, nisam razumela odsecemo vrh lubenice i u lubenicu uguramo 1 limun i to da odstoji 24 sata predpostavljam da ostatak limuna ne stavljamo u lubenicu vec posle 24 sata sameljemo sa lubenicom. Dali pomaze kod kamena u zucnoj kesi.
Citiraj
 
 
+10 #37 Slavica 04-05-2014 10:03
Proveren "lek", licno.Potrebna lubenica od 10 kg i 1 kg limuna.Lubenici odsecemo vrh, predhodno je stavimo u neku vecu posudu, i uguramo dobro opran ceo limun, sok iz lubenice koji se tom prilikom cedi ne bacati, zato vam treba veca cinija.Sve ostaviti 24 sata, da odstoji .Potom skinuti koru sa lubenice(koju bacimo), a sve ostalo samleti na masini za meso ( ja sam u blenderu).Dobic ete oko 5 litara guste kase (limun ne ljustiti).To ispiti u toku dana(12 h).Zakazana operacija, ja pronasla "zadnji"recept na netu, ispila i preko noci, bas kao sto je i pisalo, kamen je nestao(2cm-prec nika,zatvorio ulaz u besiku),pretvor en u zelatinoznu masu.A, ja bukvalno "progledala".Na dam se da ce nekome pomoci,meni jeste.
Citiraj
 
 
+2 #36 vito 23-04-2014 02:04
Dragi moji ljudi, najbolji lijek svih vremena za bilo kakve kamence , pjesak I ostalo u bubrezima je sirutka. Sirutka mora biti od mlijeka krava koje su pasle po nezagadjenim livadama, ako nije od takvog mlijeka nemojte ni pokusavati. Ako imate priliku da napravite sirutku od takvog mlijeka potrebno je mjesec dana piti pola litra sto svjezije sirutke svako vece pred spavanje. Ja sam nakon 10 godina pjeska u bubregu I 60% kapaciteta lijevog bubrega, povratio funkciju bubrega na 100% I eliminisao pijesak zauvjek u roku od mjesec dana, nakon sto sam pokusao sve moguce ostale lijekove cajeve I ostalo bezuspjesno. To mi je majka preporucila jer je njena prijeteljica uspjela da eliminise kamenac na isti nacin. Ponavljam samo sirutka od mlijeka krava koje pasu po nezagadjenim livadama daleko od civilizacije, drugacije nema efekta.
Citiraj
 
 
+4 #35 Guest 17-04-2014 23:54
Citira postar:
jel iko od vas ovaj recept koristio i jel bilo iko uspjeha?? nadam se da ce neko odgovorit od vas
Ja sam isprobala i nista od toga opetmoram na operaciju
Citiraj
 
 
0 #34 vojo 06-04-2014 11:07
nemam poverenja u ove preparate .Jedino u sta sam siguran da pomaze za kamen u bubregu iliti mokracnim kanalima su tablete ROVITANEX.One su proverene i do sada su svi bili prezadovoljni posne njihove upotrebe.Ima ih u svim apotekama.
Citiraj
 
 
+3 #33 D 02-04-2014 13:26
Ne znam sta sad da mislim iskreno, gledam ovaj recept za majku, jer ona ima kamen u bubregu, jedan od 7 i jedan od 4mm. Ne sme na operaciju, kazu da je rizicno a lekovi i terapija ne pomazu, cak je za manje od tri meseca pored ovog od 7mm, dobila i ovaj novi od 4mm. Povecali su joj dozu lekova i nista vise ne moze da se uradi, kako god, mislim da vredi da proba ovo. Procitao sam od Dejana komentar, vidim da se razume sta prica, ali mojoj majci nema pomoci u medicinskom smislua, a i sa zucom muku muci odavno i jos svi ovi lekovi je unistise skroz, lekovi za kamen, lekovi protiv bolovoa itd.
Citiraj
 
 
+3 #32 Anđelka 01-03-2014 12:31
Dejane hvala puno na objašnjenju za kamen u žuči. Htela sam da napravim ovaj lek, ali sam posle pročitanog komentara odustala. Ne želim još veći problem da napravim.
Citiraj
 
 
+6 #31 Miki 17-02-2014 08:15
Natasa,

Ja sam koristio 6 sedmica ovaj napitak za manje kamenčiće u bubregu, u stvari toliko mi je trajala doza koju sam napravio. Na zadnjem ultra zvuku nije bilo ništa. :)
Citiraj
 
 
+3 #30 Natasa 17-02-2014 00:06
Citira ZELJKA:
Pola kilograma domaceg meda,pola kg maslinovog ulja (najbolje domace,amoze i kupovno) i pola kg limuna samljeti.to ujutro uzeti po supenu kasiku na taste. Ja sam imala kamen u zuci,strasne bolove,nisam htjela na operaciju i dobro sam uradila.pomaze 100%
Koliko dugo ste koristili limun med i maslinovo ulje za kamen u zucnoj kesi posto i ja imam kamen i sada sam pocela da koristim to da koristim
Citiraj
 
 
+1 #29 ANE 09-02-2014 10:04
JA SAM OVO KORISTILA ZA EŠIRIHIJU KOLI ALI BEZ ŠEĆERA I U ROKU 2 TURE OVOG LIJEKA JA SAM JE SE RJEŠILA ALI NISAM ZNALA DA OTAPA KAMENCE TAKO DA SUPER U SVAKOM SLUČAJU A INAČE IMAM KAMEN NA ŽUČI PROMJERA 16 MM
Citiraj
 
 
0 #28 postar 03-02-2014 08:04
jel iko od vas ovaj recept koristio i jel bilo iko uspjeha?? nadam se da ce neko odgovorit od vas
Citiraj
 
 
+18 #27 Dejan 01-02-2014 18:46
Nemojte nikako probati da "otapate" kamen u zucnoj kesi!!! NIKADA I NI POD KOJIM USLOVIMA. Objasnicu zasto (probacu sto vise da uprostim da bi bilo shvatljivo): Zuc iz zucne kese se izliva u jedan kanal koji idedvanaestopal acng creva gde pre nego sto udje u to crevo se spaja s kanalom iz pankreasa (gusterace) koj luzi enzime za razlaganje proteina i tako zajedno ulaze u dvanaestopalacn o crevo, gde se "sokovi" (enzimi) izluciju za potrebe varenja i razlaganja masti (zuc) i belancevina (pankreasni sok). Ako pijete narodne lekove za usitnjenje ili otapanje kamena u zucnoj kesi moze docistvaranja manjih kamencica koji krenu putem tog kanala i bas na ulazu u dvanaestopalacn o crevo zatvore kanal i time onemoguce ulaz sokova u crevo. Gusteraca ili ti pankreas i dalje luci enzime za potrebe varenja belancevina ali nemaju gde da izadju u crevo te nastaje nagomilavanje tih enzim, a kao sto znate nas organizam je upravo ceo sastavljen od proteina i onda dolazitakozvano g "samovarenja" pankreasa, postaje hitan slucaj, veoma ozbiljna bolest, da ne kazem situacija, jer akomse ne preduzmu hitne mere moze dovesti idaljnjeg samovarenja i drugih unutrasnjih organa. Nadam se da sam uspeo objasniti.
Nemojte nikako probati da "otapate" kamen u zucnoj kesi!!! NIKADA I NI POD KOJIM USLOVIMA. Objasnicu zasto (probacu sto vise da uprostim da bi bilo shvatljivo): Zuc iz zucne kese se izliva u jedan kanal koji idedvanaestopal acng creva gde pre nego sto udje u to crevo se spaja s kanalom iz pankreasa (gusterace) koj luzi enzime za razlaganje proteina i tako zajedno ulaze u dvanaestopalacn o crevo, gde se "sokovi" (enzimi) izluciju za potrebe varenja i razlaganja masti (zuc) i belancevina (pankreasni sok). Ako pijete narodne lekove za usitnjenje ili otapanje kamena u zucnoj kesi moze docistvaranja manjih kamencica koji krenu putem tog kanala i bas na ulazu u dvanaestopalacn o crevo zatvore kanal i time onemoguce ulaz sokova u crevo. Gusteraca ili ti pankreas i dalje luci enzime za potrebe varenja belancevina ali nemaju gde da izadju u crevo te nastaje nagomilavanje tih enzim, a kao sto znate nas organizam je upravo ceo sastavljen od proteina i onda dolazitakozvano g "samovarenja" pankreasa, postaje hitan slucaj, veoma ozbiljna bolest, da ne kazem situacija, jer akomse ne preduzmu hitne mere moze dovesti idaljnjeg samovarenja i drugih unutrasnjih organa. Nadam se da sam uspeo objasniti.
Citiraj
 
 
0 #26 milunka 01-02-2014 14:37
jel se radi o suhom peršinu korijenja ili lista?
Citiraj
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Refreširaj

Bosnian Albanian Arabic Bulgarian English French German Hungarian Indonesian Italian Macedonian Polish Portuguese Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Turkish

Dobro došli na web stranicu:

www.ZdravljeBEZdoktora.com

 www.facebook.com/ZdravljeBEZdoktora

  

____Četvrtak , 2. April/Travanj, 2015. godine__

Stranica koja Vam pomaže da živite zdravo i dugo. Praktični savjeti i korisne informacije o Vašem zdravlju. 

 

Prijatelji stranice:

http://dijetamesecevemene

www.znateonajvic.com

http://medkaolek.com/

Obavjestite me o novim tekstovima

PRETRAŽIVAČ STRANICE