loading...

SUPER LIJEK ZA ARTRITIS I DRUGA UPALNA STANJA ZGLOBOVA

PODJELITE OVAJ TEKST PUTEM FACEBOOKA

grozdiceSkoro 10 % ukupnog stanovništva pati od nekog oblika artritisa. Artritis je upalna bolest koja najćešće zahvata zglobove , odnosno smatra se upalom zglobova. Bolest je češća kako ljudi zalaze u godine. Artritis kao upala zglobova najčešće  se manifestuje kroz bolove i otežano pokretanje različitih zgolobova od prstiju ,ruku i nogu, vrata, koljena, bolova u kičmi ili istovremeno na više spomenutih mjesta. Ovdje ćemo vas upoznati sa prirodnim lijekom protiv navedenog stanja, koji se munjevito širi svijetom zbog jednostavnosti, lake dostupnosi i rezultata koji se sa njim postižu. Čak je i čuveni američki ljekar Dr Oz u svom medicinskom show programu predstavio ovaj prirodni lijek. 

I vi jednostavno možete napraviti ovaj prirodni pripravak.

Potrebni su vam pola kile sušenih grožđica i litra Gina (Džin - alkoholno piće koje se pravi od bobica smreke). Ono što je jedna od tajni lijeka je u stvari sadržaj Gina: morate nabaviti Dry Gin bilo kojeg proizvođača koji se pravi od smrekinih bobica. Na etiketi ćete to lako provjeriti. Bitno je da Gin ne bude vještački napravljen znači isključivo priodno napravljeni Gin od smrekinih bobica a radi se o Dry Ginu.

Uzmite veliku staklenu teglu, napunite je grožđicama i prelijte sa ginom. Ostavite da odstoji 10 dana. Nakon toga počinjete sa uzimanjem i to svako jutro ili navečer po 10 grožđica. Proceduru nastavljate dok ne potrošite kompletnu količinu. Pola kile grožđica dovoljno je za mjesec dana korištenja. Kako nas često čitatelji pitaju mogu li u receptima alkohol zamjeniti sirčetom to u ovom slučaju to nije moguće. Gin koji je alkoholno piće pravi se destilacijom bobica smreke i kao takav se mora koristiti za ovaj lijek. U njemu se krije tajna recepta jer grožđice natopljene u gin sadrže velike količine terpentina koji u stvari aktivno smiruje upale. Osim toga ova kombinacija sadrži jako velike količine antioksidansa, B vitamina, minerala , željeza, kalija i kalcija. Količina koju smo dali kao omjer nije fiksna odnosno možete napraviti mjeru sami prema raspoloživoj količini sastojaka ali je bitno da grožđice budu prekrivene ginom i tako odstoje 10 dana.

Lijek je potrebno koristiti svakodnevno sve dok se ne izlječite. 

Pratite naše tekstove na Facebooku!

Amerikanac Larry Wright koji ima 79 godina i koji je godinama patio od artritisa izlječio se u potpunosti ovim lijekom i toliko je bio oduševljen da je formirao posebnu kompaniju koja ga proizvodi , pakuje i distribuira. Kompanija koju je osnovao i koja sada to radi naziva se «pijane grožđice» a možete je pronaći na : www.drunkenraisins.com

Ukoliko imate probleme sa koljenima, leđima, prstima, laktovima ili  ili bilo kojim drugom zglobnom mjestu vašeg tijela a koji bi mogli biti uzrokovani upalnim procesima vrijedi da pokušate barem jednomjesečnu terapiju ovim prirodnim lijekom.

ZdravljeBEZdokotra.com

 


 

PODJELITE OVAJ TEKST PUTEM FACEBOOKA

Komentari  

 
0 #9 Sonja 07-12-2016 17:21
Stranica na kojoj možete kupiti Dry Gin : http://www.geraniumgin.com/preloader.html
 
 
+2 #8 giger 27-10-2016 17:22
moli cu vas odgovorite mi na pitanje koji je pravi gin jel ima ich mnogo vrsta,htela bi suprgu napraviti za artritis na prstiju .unapred hvala..
 
 
-3 #7 Edaeta 18-10-2016 08:12
zanima me kako prepoznati koji je Dzin pravljen od smrekovih bobica..??? I gde ga nabaviti..?
 
 
+2 #6 ZdravljeBEZdoktora 17-10-2016 23:13
Gorane,

Pije odnosno jede
 
 
+2 #5 Goran 17-10-2016 22:30
Dali se pije ili se maze
 
 
-4 #4 Slavica 16-10-2016 21:33
Gdje se moze kod nas kupiti Djin?
 
 
+3 #3 dravljeBEZdoktora 16-10-2016 19:20
Poštovana Ena,

Na vama je da odlučite da li ćete kombinovati terapiju sa ovim našim prirodnim lijekom. Ako se brinete za alkohol moramo vam reći da se radi o maloj količini koju ćete pokupiti u grožđciama , otprilike kao trečina jedne male standardne čašice za rakiju. Ta količina ni na koji način ne bi treba da bude štetna za vas niti u mješanju sa lijekovima niti solo. Ipak na vama je odluka, a ako se ipak odlučite da probate kombinaciju probajte sa manjom količinom recimo pola doze i ako sve bude ok onda možete nastaviti bez problema. Na vama je da odlučite u takvim stvarima sami morate izabrati.
 
 
-2 #2 Ena 16-10-2016 18:20
Molila bih vas za odgovor. Imam dg Reumatoidni artritis M05 i vec oko pola godine sam na terapiji Methotrecat+Cal cort (Pronison). Veliki sam pristalica alternativne medicine, no bila je to zestoka akutna pocetna faza bolesti i odlucih se za lekove. Dosta sam bolje (pre svega *u glavi*), stanje se popravlja i jako sam zadovoljna :-) Jos uvek sam na terapiji i to su jaki lekovi pa dosta vodim racuna tj. ne konzumiram alkohol-cuvam jetru. Dakle, pitanje je da li alkohol iz grozdjica ide iz jaku terapiju koju koristim? Hvala i srdacan pozdrav :-)
 
 
+3 #1 Guest 16-10-2016 16:38
gde se moze kupit
 

You have no rights to post comments

Dobro došli na web stranicu:

www.ZdravljeBEZdoktora.com

 www.facebook.com/ZdravljeBEZdoktora

  

____Utorak , 18. Februar/Veljača, 2020. godine__

Stranica koja Vam pomaže da živite zdravo i dugo. Praktični savjeti i korisne informacije o Vašem zdravlju. 

 

Prijatelji stranice:

http://dijetamesecevemene.com/

www.znateonajvic.com

http://medkaolek.com/

PRETRAŽIVAČ STRANICE

Купить новостройку с отделкой. Где купить однокомнатную квартиру в новостройке? Купить новостройку недорого. Оценка стоимости недвижимости. Какая рыночная оценка недвижимости? Принципы оценки недвижимости. Теплый пол своими руками. Как сделать теплый пол в доме. Монтаж водяного теплого пола. Не включается ноутбук. Скажите почему не включается ноутбук. Ноутбук включается и сразу выключается. Быстрый кредит наличными. Где быстро взять кредит без справок. Оформить быстрый кредит. Топ wow сервера. Где скачать последний клиент wow? Самый лучший сервера world of warcraft. Ленточная пилорама цена. Ленточная пилорама своими руками чертежи. Скачать чертежи ленточной пилорамы. Аренда квартир без посредников. Длительная аренда квартир без посредников и прочих. Аренда однокомнатной квартиры.
loading...