loading...

Riješite se kondiloma pomoću jabučnog octa

PODJELITE OVAJ TEKST PUTEM FACEBOOKA

jabucni ocat 26 11 2017

Kondilomi ili polne bradavice su izrasline na koži u genitalnoj regiji i oko anusa. Izazivaju ih određeni tipovi humanog papiloma virusa (HPV), koji je prisutan kod svakog nas. Postoji više od 100 tipova HPV od kojih neki izazivaju bradavice na različtim dijelovima tijela, rukama ili stopalima, drugi tipovi mogu da prouzrokuju rak, dok treći izazivaju polne bradavice ili kondilome.

Kod žena mogu da se pojave u spoljašnjem i unutrašnjem dijelu vagine, na usnicama, grliću materice ili preponama i okolo i u unutrašnjosti anusa. Kod muškaraca se kondilomi mogu razviti na penisu, na mošnicama, preponama ili butinama i okolo i u unutrašnjosti anusa. Genitalni kondilomi se rijetko javljaju u ustima i grlu osobe koja je imala oralni seks sa inficiranom osobom.

Da biste se riješili vanjskih kondiloma uzmite blaznicu (tufer) za skidanje šminke i prepolovite. Preko jedne polovice nalijepite flaster a zatim s nekoliko kapi jabučnog octa namočite blaznicu pazeći da se flaster ne smokri. Flaster s blaznicom zalijepite na kondilom. Ovo je najbolje uraditi pred spavanje i ostaviti preko noći da djeluje. Osjetit ćete peckanje od octa. Ujutro, kada ustanete, odlijepite flaster. Primijetit ćete da je kondilom pobijelio i da se smanjio. Ponovite ovo još par noći, sve dok ne nestane.

Još jedan recept koji vam može pomoći pravi se na slijedeći način: u kantarionovo ulje (bočica od 30 ml) ubaciti 15 kapi ulja čajevca i dobro promućkati. Za unutrašnje kondilome natopiti tampon i držati dva do tri sata, dva puta dnevno. Za spoljašnje se na vatu ili gazu stavi oko 10 kapi samog ulja čajevca. Najpogodnije vrijeme stavljanja je pred spavanje.

Za treći recept potrebni su vam jabučni ocat, ricinusovo ulje i tablete aspirina od 500 mg (pakovanje od 20 tableta). Aspirin isitniti u prah, dodati kašiku ricinusovog ulja i kašiku jabučnog octa. Staviti preko kondiloma najbolje pred spavanje.

Nakon što vam nestanu kondilomi, svoj imunitet poboljšajte uzimajući med, đumbir, vitamin C, voće i povrće...

Kako biste se zaštitili od ovog virusa, osim jačanja imuniteta, preporučuje se korištenje kondoma i stalnost partnera.

PODJELITE OVAJ TEKST PUTEM FACEBOOKA

You have no rights to post comments

Dobro došli na web stranicu:

www.ZdravljeBEZdoktora.com

 www.facebook.com/ZdravljeBEZdoktora

  

____Utorak , 18. Februar/Veljača, 2020. godine__

Stranica koja Vam pomaže da živite zdravo i dugo. Praktični savjeti i korisne informacije o Vašem zdravlju. 

 

Prijatelji stranice:

http://dijetamesecevemene.com/

www.znateonajvic.com

http://medkaolek.com/

PRETRAŽIVAČ STRANICE

Купить новостройку с отделкой. Где купить однокомнатную квартиру в новостройке? Купить новостройку недорого. Оценка стоимости недвижимости. Какая рыночная оценка недвижимости? Принципы оценки недвижимости. Теплый пол своими руками. Как сделать теплый пол в доме. Монтаж водяного теплого пола. Не включается ноутбук. Скажите почему не включается ноутбук. Ноутбук включается и сразу выключается. Быстрый кредит наличными. Где быстро взять кредит без справок. Оформить быстрый кредит. Топ wow сервера. Где скачать последний клиент wow? Самый лучший сервера world of warcraft. Ленточная пилорама цена. Ленточная пилорама своими руками чертежи. Скачать чертежи ленточной пилорамы. Аренда квартир без посредников. Длительная аренда квартир без посредников и прочих. Аренда однокомнатной квартиры.
loading...