loading...

Recept koji pravi čudo: Pred spavanje stavite ovo pod jezik, ujutro budite kao novi

PODJELITE OVAJ TEKST PUTEM FACEBOOKA

himalajska so 22 3 2018Porijeklom iz pramora, nezagađenog ekosistema starog više od 250 miliona godina, himalajska so je najčišća so na Zemlji. Kopa se u rudnicima Pakistana, u podnožju planinskog lanca Himalaja, po kojima je i dobila ime, pere se i suši na suncu te ručno melje, kako bi se sačuvale sve vrijednost.

Ova kraljevska so, kako je zovu, prepoznatljiva po roza boji, navodno ima najbolji omjer različitih minerala koji su u potpunosti očuvani zato što se so proizvodi tradicionalnim postupcima bez industrijske prerade.

U njenom sastavu nalaze se kalij, kalcij i magnezij, koji pomažu tijelu da postigne ravnotežu obnavljajući tekućine i nadopunjavajući zalihe elektrolita npr. kad se pojačano znojimo. Sadrži 84 minerala i elementa u istom omjeru u kojem se nalaze i u našem organizmu, kao i sunčevu energiju i ionizirane minerale koji se otpuštaju dodavanjem vode, dok ne sadrži aditive.

Himalajska so pomaže tijelu i nervnom sistemu u postizanju ravnoteže i pomlađujućeg učinka. Ima antihistaminski (protualergijski) efekat, dobra je za čišćenje i jačanje dišnog sistema, za probavu i detoksikaciju. Djeluje antistresno, uravnotežuje krvni pritisak i razinu šećera u krvi, održava kosti čvrstima, pomaže kod reume i kožnih bolesti, jača libido...

Potrebni sastojci

- 5 kašičica meda

- 1 kašičica himalajske soli

Uputstvo za pripremu

Pomiješajte so i med i stavite u teglu.

Uputstvo za upotrebu

Svake noći prije spavanja, odnosno odlaska u krevet, stavite malo smjese pod jezik.

PODJELITE OVAJ TEKST PUTEM FACEBOOKA

You have no rights to post comments

Dobro došli na web stranicu:

www.ZdravljeBEZdoktora.com

 www.facebook.com/ZdravljeBEZdoktora

  

____Utorak , 18. Februar/Veljača, 2020. godine__

Stranica koja Vam pomaže da živite zdravo i dugo. Praktični savjeti i korisne informacije o Vašem zdravlju. 

 

Prijatelji stranice:

http://dijetamesecevemene.com/

www.znateonajvic.com

http://medkaolek.com/

PRETRAŽIVAČ STRANICE

Купить новостройку с отделкой. Где купить однокомнатную квартиру в новостройке? Купить новостройку недорого. Оценка стоимости недвижимости. Какая рыночная оценка недвижимости? Принципы оценки недвижимости. Теплый пол своими руками. Как сделать теплый пол в доме. Монтаж водяного теплого пола. Не включается ноутбук. Скажите почему не включается ноутбук. Ноутбук включается и сразу выключается. Быстрый кредит наличными. Где быстро взять кредит без справок. Оформить быстрый кредит. Топ wow сервера. Где скачать последний клиент wow? Самый лучший сервера world of warcraft. Ленточная пилорама цена. Ленточная пилорама своими руками чертежи. Скачать чертежи ленточной пилорамы. Аренда квартир без посредников. Длительная аренда квартир без посредников и прочих. Аренда однокомнатной квартиры.
loading...